Mooischijndel over onze plannen voor 2022

Hier vindt u een artikel uit de Mooischijndel krant over onze plannen in Meierijstad voor 2022

Brabants Dagblad over onze plannen voor 2002

Hier vindt u het artikel uit het Brabants Dagblad van 13 januari 2022 over onze plannen

Jaarverslag 2021

We zijn begin vorig jaar een informele vereniging geworden. Lees in ons jaarverslag wat er vorig jaar allemaal is gebeurd en natuurlijk ook wat onze plannen zijn voor 2022! Klik hier om het jaarverslag te downloaden. Op 22 december 2020 hield HART een online seminar over het meten van de luchtkwaliteit. Hier wordt duidelijk uitgelegd wat ons meetwerk precies doet. Ook zijn hier vragen van inwoners van Meierijstad beantwoord. De link naar dit seminar biedt u meer informatie over het belang van de luchtkwaliteit in onze gemeente.

Media aadacht

Ons project krijgt veel aandacht in de media. Zo had het Brabants Dagblad onlangs een hele pagina waarin de mooie voortgang van SMM duidelijk naar voren kwam. Te lezen via deze link. In de Mooirooikrant van 14 april stond ook een artikel. Intussen is de streep van 100 bestelde meetsensors bereikt. Omdat het bouwen van de sensors nu eenmaal tijd kost (en we zijn en blijven een vrijwilligersorganisatie!) kunnen we nog geen champagnekurken laten knallen maar we houden jullie op de hoogte als de 100e meter daadwerkelijk online komt!

Een brochure

Wij krijgen vragen over ons project, over fijnstof en meer zaken die verduidelijking behoeven. We hebben daarom een brochure in elkaar gezet, zodat op een overzichtelijke wijze de meeste vragen beantwoord worden. Zo vind je veel links naar zinvolle websites, een uitleg wat we onder fijnstof verstaan. Natuurlijk kunt u ook zoeken op onze website.

Je vindt de brochure door op
deze link te klikken.
Veel leesplezier en als er nog vragen zijn, dan horen we die graag! Stuur dan een mail naar
secretariaat@samenmetenmeierijstad.nl